Басейн и Термозона

Хотелът предлага на своите гости голям басейн и термозона с парна баня, сауна, лакониум, леден кът, релакс зона, хидромасажни вани. На място се предлагат и най-разнообразни масажи и процедури. До рецепцията на басейна и термозоната е оборудвана малка зала за фитнес. Закритият плувният басейн на хотела е с размери 15х6,5 м, с дълбочина от 1,20 до 1,40 м и температура на водата 29° C. Басейнът е уникално разположен на нивото на минаващата до хотела писта, така че плувайки гостите на хотела могат да се наслаждават на минаващите скиори.

Парна баня

Парната баня поддържа температура 40-45 С и 100% влажност на въздуха. Парата преминава през евкалипт, мента и етерични масла, които хидратират и пречистват тялото ви. Сияещата топлина, естествените аромати и парната инхалация ще ви осигурят пълно отпускане и релакс.

Сауна

Сауната поддържа температура 90 С. Това е мястото, където тялото Ви ще се освободи от натрупаните токсини и ще се почувствате освежени. Докато струя вода се излива върху горещите камъни, малки капчици падат върху специално подбрани цветя и билки, които с повишаване на влажността отделят приятен аромат.

Лакониум

Римските патриции са открили, че естествената топлина, която се излъчва в лакониума, е чудесен начин да се елиминират токсините от тялото. От нагорещените до 65° С стени вие започвате обилно да се изпотявате едва след 15-20 минути. Бавното затопляне на тялото задвижва хармонично очистващите процеси, кръвоносната система се съживява, изхвърлянето на токсините се ускорява и вие се чувствате прероден.

Леден кът

Охлаждащите процедури са част от топлинните процедури. След престоят в сауна, парна баня или други топлинни процедури задължително трябва да се завърши с охлаждане на тялото, защото без това ефекта от топлинната процедура рязко спада.

Леденият кът е модерен начин за охлаждане на тялото след топлинни процедури. Температурата на въздуха е с отрицателни стойности и обикновено там вали сняг като в истинска зимна приказка. Температурният шок за тялото не е толкова рязък, защото плътността на въздуха, за разлика от водата е по-малка и контакта с нагорещената ви кожа не е толкова плътен. Краткото време прекарано там е достатъчно за да се почувствате ободрен и освежен.

Хидромасажни вани с кристали и минерални соли

Три фактора “работят” във всеки център: топлината, потапяне на тялото във вода и масажа. Заедно те създават изключително отпускащ и успокояващ ефект. А към добрия хидромасаж като прибавим и приятното усамотение и ефекта на минералните соли, двайсетте минути във ваната ще Ви обновят духовно и емоционално. Предлагаме единична и двойна хидромасажни вани.

Масажи и пилинг терапии

Предлагаме голямо разнообразие на масажи – от класически (шведски) масаж до масажи с мед, вулканични камъни, шоколад, анти-целулитен масаж и др. В зависимост от ефекта, който искате да постигнете, опитните ни и професионални масажисти ще Ви обяснят предимствата на всеки един масаж и ще Ви предложат най-добрия за целта.

Пилингът е древна техника за почистване на лице и тяло, при която се премахва повърхностният слой мъртви клетки от кожата. Предлагаме няколко вида пилинг терапии, като нашите служители ще Ви запознаят подробно с процедурите и ще Ви предложат най-подходящата програма.

Разгледай цените за настаняване

Напред

За информация и резервации

Контакти