Басейн и Термозона

Хотелът предлага на своите гости голям басейн и термозона с парна баня, сауна, лакониум, леден кът, релакс зона, хидромасажни вани. На място се предлагат и най-разнообразни масажи и процедури. До рецепцията на басейна и термозоната е оборудвана малка зала за фитнес. Закритият плувният басейн на хотела е с размери 15х6,5 м, с дълбочина от 1,20 до 1,40 м и температура на водата 29° C. Басейнът е уникално разположен на нивото на минаващата до хотела писта, така че плувайки гостите на хотела могат да се наслаждават на минаващите скиори.

Парна баня

Парната баня поддържа температура 40-45 С и 100% влажност на въздуха. Парата преминава през евкалипт, мента и етерични масла, които хидратират и пречистват тялото ви. Сияещата топлина, естествените аромати и парната инхалация ще ви осигурят пълно отпускане и релакс.

Сауна

Сауната поддържа температура 90 С. Това е мястото, където тялото Ви ще се освободи от натрупаните токсини и ще се почувствате освежени. Докато струя вода се излива върху горещите камъни, малки капчици падат върху специално подбрани цветя и билки, които с повишаване на влажността отделят приятен аромат.

Лакониум

Римските патриции са открили, че естествената топлина, която се излъчва в лакониума, е чудесен начин да се елиминират токсините от тялото. От нагорещените до 65° С стени вие започвате обилно да се изпотявате едва след 15-20 минути. Бавното затопляне на тялото задвижва хармонично очистващите процеси, кръвоносната система се съживява, изхвърлянето на токсините се ускорява и вие се чувствате прероден.

Масажи и пилинг терапии

Предлагаме голямо разнообразие на масажи – от класически (шведски) масаж до масажи с мед, вулканични камъни, шоколад, анти-целулитен масаж и др. В зависимост от ефекта, който искате да постигнете, опитните ни и професионални масажисти ще Ви обяснят предимствата на всеки един масаж и ще Ви предложат най-добрия за целта.

Пилингът е древна техника за почистване на лице и тяло, при която се премахва повърхностният слой мъртви клетки от кожата. Предлагаме няколко вида пилинг терапии, като нашите служители ще Ви запознаят подробно с процедурите и ще Ви предложат най-подходящата програма.

Хидромасажни вани с кристали и минерални соли

Три фактора “работят” във всеки център: топлината, потапяне на тялото във вода и масажа. Заедно те създават изключително отпускащ и успокояващ ефект. А към добрия хидромасаж като прибавим и приятното усамотение и ефекта на минералните соли, двайсетте минути във ваната ще Ви обновят духовно и емоционално. Предлагаме единична и двойна хидромасажни вани.

Джакузи и сауна на открито

След вълнуващ ден на пистата, продължете удоволствията сред природата като посетите нашите нови джакузи и сауна на открито!
Насладете се на оптимална релаксация сред чистия планински въздух през деня или си подарете луксозно изживяване под звездите в ранната вечер в новото ни джакузи. Последвайте с посещение на външната ни сауна – температурните контрасти ще Ви освежат и балансират.

Разгледай цените за настаняване

За информация и резервации

Контакти