Заведения

На своите клиенти хотелът предлага ресторант с превъзходна кухня и гледка към пистите на Боровец, Лоби и Пиано бар, заведение за Бързо хранене със слънчева тераса за хубавите дни и с вход направо от пистата. Разполагаме и с отлични възможности за организиране на тържества, сватби, банкети за до 100 човека.

Ресторант

Ресторантът на хотела предлага богата традиционна и интернационална кухня в съчетание с колекция от подбрани вина и ракии. Уютна обстановка и прекрасна панорамна гледка към пистата и курорта. Разполага с 100 места. Тук се сервират и предплатените закуски и вечери, като през активните сезони изхранването се извършва на блок маси

Пиано и Лоби бар

Пиано барът е идеално място за среща с приятели на по чашка, за разпускане с освежителна напитка до камината или, естествено, да се насладите на някое от изпълненията на живо. Барът разполага с 40 места, а от него се излиза на тераса с изглед към писта (8 места).

Лоби барът е идеално място за релакс след ски или ходене в планината. За по-голям уют също разполага с камина.

Заведение за бързо хранене

Заведението разполага с 54 места на закрито и 16 места на слънчевата тераса до пистата. Предлага вкусни ястия и топли напитки на много добри цени. Достъпът е извън хотела, откъм писта, като може да се влезе и със скиорски обувки.

Разгледай цените за настаняване

Напред

За информация и резервации

Контакти